Albion Online: Tapety, godziny rozpoczęcia zamkniętych beta testów



Twórcy Albion Online dokładniej opowiedzieli o początku zamkniętych beta testów. Legendarni Założyciele: 23 listopada, 12:00 UTC (13:00 CET, 7:00 EST); Heroiczni Założyciele: 24 listopada, 12:00 UTC (13:00 CET, 7:00 EST); Założyciele Weterani: 25 listopada, 12:00 UTC (13:00 CET, 7:00 EST). Na stronie internetowej pojawiło się mnóstwo nowych wallpaper poświęconych grze.

MMO.one
Komentarze